Visie

"We zijn van mening dat we op de meest economische en milieuvriendelijke wijze hoogwaardige EMI afschermproducten produceren, en dat verandert niet. We zijn altijd op zoek naar innovatie.

Wij geloven in goede oplossingen die ook eenvoudig moeten zijn in plaats van onnodig complex. Wij zijn van mening dat we de primaire technologieën achter de producten die we maken, moeten bezitten en beheersen en alleen op markten waar we een belangrijke bijdrage kunnen leveren. We zullen nooit een project afzetten, sinds zover hebben we altijd een oplossing gevonden voor onze klanten.

We richten ons echt op elk project waar we aan werken, omdat we elkeen echt belangrijk en zinvol beschouwen. Wij geloven in intensieve samenwerking en kruisbestuiving tussen onze verschillende groepen ingenieurs, waardoor we kunnen innoveren op een manier die anderen niet kunnen overeenkomen. Eerlijk gezegd betalen we niet voor iets minder dan excellence in elke groep in het bedrijf, we hebben de eerlijkheid om toe te geven wanneer we het verkeerd hebben en de moed om te veranderen. En ik denk, ongeacht wie zich bezighoudt met welke positie deze waarden zo ingebed zijn in dit bedrijf dat we buitengewoon goed zullen blijven."

A.M. van Tienhoven, Directeur Holland Shielding Systems B.V.

Wilt u...