3822-Transparent_coating_with_flexibility_header

Transparante coating met flexibiliteit 3822

Zeer geleidend voor flexibele oppervlakken

Transparante coating met flexibiliteit is een hybride coating van polyurethaan-grafeen. Het is geschikt voor toepassingen waarbij een sterk geleidend oppervlak op een flexibel oppervlak vereist is. Bijvoorbeeld over:

  • PVC
  • PU-elastomeer
  • Stoffen
  • Rubber varianten
  • Leer
  • Enz.

Technische data

Oppervlakte weerstand   <10 7 ohm / Sq
Kleur   Transparant
Vlampunt   4 ℃
Overschilderen   Mogelijk in elk stadium van droog
Film dikte WFT 50 micron
DFT 10 - 15 micron
Verlenging   Ongeveer 500%
Afwerking   Lage glans
Dekking   Ong. 10 m² / liter. (afhankelijk van substraat)
Opslag   12 maanden in originele verzegelde containers
Maximale VOC-inhoud   0.8kgs / ltr

Toepassingen

Typische toepassingen omvatten de verwijdering van statische elektriciteit van elektronische componenten in gevoelige gebieden, zoals touchscreenmonitoren en flexibele bedieningspanelen in ziekenhuizen, evenals ATEX-verwerkingsomgevingen zoals booreilanden, enz. De 3822 transparante coating wordt over het algemeen rechtstreeks op een schone, vetvrije ondergrond aangebracht.

Thinner kan sommige kunststoffen aanvallen, probeer voordat ze worden aangebracht. De verf wordt verdund met ongeveer 15-30% thinner voor spuiten of 10% thinner voor poetsen.

De 3822 is een luchtdrogende coating die in ongeveer 5 minuten bij 20 ℃ aanrakingsdroog is, harddroog in 20 minuten met volledige eigenschappen in ongeveer 1 uur.

 

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Transparante coating met flexibiliteit , vul het onderstaande formulier in

* Let op: De rode blokken zijn verplicht