thermoplastische EMI RFI afgeschermde slangen

Thermoplastische EMI / RFI afgeschermde slangen 4945

Afschermingsslangen met aluminiumlaag voor EMI / RFI-afscherming van kabels.

De thermoplastische EMI / RFI afgeschermde slangen met een constructie voor de bescherming van uw bekabeling van binnen en buiten. Dankzij de aluminium tussenlaag heeft het een hoge afschermingsefficiëntie en is geschikt voor EMI / RFI-toepassingen.

De buitenkant is gemaakt van een thermoplastisch elastomeer (TPE / TPU), terwijl de binnenkant is gemaakt van PP-copolymeer (PPc), een UL94-HB-buis, met de aluminiumlaag ertussen. Deze constructie geeft u een goede afdichting en afscherming. De slangen kunnen worden gebruikt bij een temperatuurbereik van 5 tot max. 90 ° C.

De slangen zijn verkrijgbaar met een binnendiameter van 6,7 mm en 12,6 mm en kunnen tot een lengte van 100 m worden gemaakt. De slangen zijn lichtgewicht, zeer flexibel en zijn eenvoudig te installeren. We raden aan om de 2-laags oplossing te gebruiken, omdat dit flexibeler en mechanischer resistent is.


Afscherming connector

thermoplastische EMI RFI afgeschermde slangen connectoren

Er zijn twee opties beschikbaar voor terminals voor aardverbindingen:

Connector 1
Connector 1 heeft een metalen veer rondom voor massa-aansluiting en is een goedkope oplossing.


Connector 2
Connector 2 heeft een metalen veer voor 360 veilige aardaansluiting en 3 O-ringen voor bescherming tegen stof en vocht, waardoor elektrisch contact met oxidatie wordt voorkomen.

voordelen

  • Hoge afschermingsprestaties
  • Zeer flexibel
  • Waterbestendig
  • lichtgewicht
  • Hoge dekking
  • Slijtvastheid en weersbestendigheid

Beschikbare interne diameters

  • 6,7 mm
  • 12,6 mm

Afschermingsprestaties: overdrachtsimpedantie

thermoplastische EMI RFI afgeschermde slangen afschermprestaties overdrachtsimpedantie

De bovenstaande grafiek toont het verschil in overdrachtsimpedantie tussen de referentie (koperen vlecht), een enkele aluminium- en dubbele aluminiumlaag (met PET-tussenlaag) van 4945 in het bereik van 1-100 MHz.


Afschermingsprestaties: afschermingsdemping

thermoplastische EMI RFI afgeschermde slangdempende prestatie screening demping

De bovenstaande grafiek toont het verschil in afschermingsdemping tussen de referentie (koperen vlecht), een enkele aluminium- en dubbele aluminiumlaag (met PET-tussenlaag) van 4945 die superieure prestaties toont bij een frequentie boven 30 MHz (merk op dat hoe negatiever de demping is, hoe beter de afschermingsprestaties van het scherm).

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Thermoplastische EMI / RFI afgeschermde slangen , vul het onderstaande formulier in

Select an option:
Type 1 :
Type 2 :
Select an option:
6.7 : 6.7 mm
12.6 : 12.6 mm
Select an option:
1m :
5m :
10m :
Other :
* Let op: De rode blokken zijn verplicht