Grijze geleidende afgeschermde schoenen

Hoog zilvergehalte wat zorgt voor een goede afschermprestatie.

Deze afgeschermde schoenen zijn waarschijnlijk de makkelijkste manier om geaard te blijven wanneer je thuis bent of onderweg in je auto.


Hoe het werkt

Statische dissipatie tot nul volt is volbracht in minder dan 0.l seconden op elk geleidend oppervlak. Houdt lichaamsspanning laag.


Gebruik op straat

Houd er rekening mee dat deze schoenen niet gebruikt kunnen worden op ruwe oppervlakken zoals buiten op straat. De zool van de schoen kan dit niet weerstaan. Als je de afgeschermde schoenen buiten op straat wilt gebruiken, zou je deze moeten dragen in flip flops of sandalen.


Afmetingen

De afgeschermde schoenen kunnen geleverd worden in elke grootte. Stuur ons je schoenmaat zodat we de juiste grootte kunnen aanbieden


Wat onze klanten zeggen

"Ik heb een paar van deze afgeschermde schoenen en een (grond) snoer. De avond dat ik ze ontving deed ik ze aan, verbond ze met de grondsnoer en zat achter mijn computer om het web te surfen. Ik werd 2 uur later wakker, nog steeds op dezelfde pagina als ik begon. Ik deed de schoenen uit en maakte me klaar om naar bed te gaan. Toen ik naar bed ging, ging ik gelijk slapen en sliep voor zo'n 8 of 9 uur. Zulke kalmte in mijn lichaam dat ik nog nooit had gevoeld. Toen ik de volgende ochtend aan het lopen was, was de pijn in mijn heupen en knieën bijna onmerkbaar."

A.R., Peterson CA


Afgeschermde schoenen
Afgeschermde schoenen

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Shielding shoes , vul het onderstaande formulier in

Enter the shoe size you need
* Let op: De rode blokken zijn verplicht