PCB pakkingen, behuizingen en geaarde klemmen

Tegenwoordig is het afschermen van een printplaat vrij complex. Je hebt te maken met ruimte, gewicht en stevigheid. Er moet een effectieve EMI afscherming verkregen worden maar en tevens moet er voldaan worden aan bovenstaande specificaties.

Onze PCB afscherming experts werken met je samen van ontwerp, snelle prototyping tot productie. Zelf geautomatiseerde verpakking behoort tot de mogelijkheden.

PCB afschermingen blikjes

EMI/RFI shielding and screening cans/covers for printed circuit boards. These cans/covers need to be fixed to the PCB with shielding clips or pins

Shielding clips & pins

Met onze innovatieve PCB-afschermingsclips en -pennen is de plaatsing van elektromagnetische interferentie (EMI) en radiofrequentie-interferentie (RFI) op printplaten zonder solderen achteraf nu mogelijk! De Holland Shielding Systems BV SMD-afschermingsclips zijn een kosteneffectief alternatief voor handsolderen. Het geminiaturiseerde ontwerp maakt tape- en rolverpakkingen mogelijk die compatibel zijn met standaard pick- en plaatsapparatuur met hoge snelheid. RFI-schildklemmen kunnen overal op de PCB worden geplaatst, waardoor er geen extra gaten nodig zijn en waardevolle PCB-footprints worden bespaard. Uitgerust met vier onafhankelijke veercontacten, zorgen de betrouwbare RFI Shield-clips voor verwijdering en vervanging van de afscherming voor nabewerking op het circuit.

PCB shielding gaskets

PCB shielding housings/enclosures