Online order form

Holland Shielding online order form

U kan het onderstaande formulier gebruiken om een order te plaatsen bij Holland Shielding Systems B.V. Het plaatsen van een order op via het mailadres [email protected] is ook mogelijk.

Als u nog geen offerte heeft aangevraagd en ontvangen, moet u eerst een aanvraag indienen via onze offerte formulier of via de offerte formulier onderaan elke productpagina.

Holland Shielding Systems BV
Jacobus Lipsweg 124
3316BP Dordrecht
the Netherlands

E-mail [email protected]
Telefoon +31(0)78 - 204 90 00
Fax +31(0)78 - 204 90 08
Factuur adres
Bezorg adres
Uw bestelling
Bijlage
Toegestane bestand extensies zijn (bij voorkeur PDF)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip
Opmerkingen
Verzendkosten
0.00
Leveringen van grote volume / gewicht of gevaarlijke goederen kunnen hogere verzendkosten meebrengen. Deze verzendkosten zijn gebaseerd op een standaardpakket
Notitie: De verzendkosten worden automatisch bepaald, afhankelijk van het leveringsland. Wanneer er "Vraag een offerte aan voor de verzending" staat, kan de verzendkosten niet automatisch worden vastgesteld. In dat geval kunt u contact met ons opnemen voor een offerte betreffende de verzending.

Als u al een offerte van ons heeft voor bezorging, kunt u dit aangeven. Als u zelf een koerier heeft, vul dan uw koeriersgegevens in of geef aan dat u de koerier zelf regelt.
Totaal orderbedrag
0.00