Mu-ferro afscherming folie header

Mu-ferro SD afschermfolie 6800

Magnetische afschermende sheets die dun en flexibel zijn met een hoge permeabiliteit

Mu-ferro afschermfolie zijn magnetische afschermings sheets en gemaakt van een materiaal met hoge permeabiliteit gelamineerd op een PET-film. De sheets zijn gemakkelijk te hanteren en vanwege de dunheid van 0,12 mm is het materiaal zeer flexibel.

De mu-ferro afschermfolie is licht van gewicht en heeft een superieur magneet afschermeffect. De beste afschermfrequentie kan worden gemaakt als de frequentie onder enkele 100 kHz komt.

Wanneer een laag Mu-ferro-folie SD wordt gebruikt, kan deze 100 μT afschermen. Wanneer meerdere lagen van het materiaal worden gebruikt, kan een sterk magnetisch veld worden afgeschermd.

Met een kleine verslechtering van het afschermeffect door buigen, snijden en ponsen, kan Mu-ferrofolie SD worden aangebracht op gebogen oppervlakken en worden gesneden of gestanst in verschillende vormen.

De folie is ook verkrijgbaar in een lange sheet en is geschikt voor grootschalige magnetische afscherming, bijvoorbeeld een afgeschermde kamer.

Cilindrische afgeschermde box
Afgeschermde box

Toepassingen

  • Voor onderdrukking van magnetische ruis die wordt gegenereerd door inductors in elektronische apparaten, zoals personal computers, mobiele telefoons, digitale camera's, enz.
  • Voor magnetische afscherming van gebouwen of huizen in de buurt van hoogspanningslijnen of installatie voor stroomdistributie.
  • Voor magnetische afscherming van apparatuur die gemakkelijk kan worden beïnvloed door een geomagnetisch veld of een fluctuerend magnetisch veld.

Opbouw

Mu-ferro-structuur


Specificaties

Type Rol Sheet
Artikelnummer    
Dimensies Lengte 100 m 610 mm
Breedte 470 mm 460 mm
Dikte 0.12 mm
Magnetische fluxdichtheid, B800 (DC H = 800A / m) 1,23 T
Maximale permeabiliteit, μmax (DC) 70.000
Bedrijfstemperatuurbereik -40 ~ + 80 ℃
Dubbelzijdig plakband is beschikbaar voor een vel van 610 mm × 460 mm.

Afschermingseffect

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Mu-ferro afschermfolie , vul het onderstaande formulier in

Please specify the width in mm
Please specify the length in mm
Select an option:
A : With adhesive
N : No adhesive
* Let op: De rode blokken zijn verplicht