meerlagig ultra prestatievenster

Meerlaags afgeschermd prestatie raam

Afgeschermd raam ontworpen voor de hoge EMI/RFI en laagfrequente afschermingswaarde

De ramen zijn ontworpen voor de hoge en lage afschermingswaarde. Afhankelijk van de lagen afschermfolie kan deze het lage en hoge frequentiebereik bereiken.

Versie 1 is speciaal voor het EMI/RFI hoogfrequent bereik. Het raam is 10 cm dik en er is keuze uit een 3 of 4 laags variant. Het kan een afschermingsprestatie boven de 120 dB bereiken.

Versie 2 is ontworpen voor het lage frequentiebereik, specifiek voor MRI/RFI-toepassingen waar de afscherming 100db is bij 300MHz.

 

meerlaagse ultraprestatievenstermeting

versie 1: 10 cm dik, 3 laags of 4 laags folie
(hoog frequentiebereik)

De 9750 versie 1 is ontworpen om de hoogste EMI/RFI-afschermingsprestaties te krijgen, afhankelijk van het aantal lagen dat in het venster wordt gebruikt. Er is een optie met 3 lagen en 4 lagen, afhankelijk van uw gewenste behoeften.

9750 Meerlaags afgeschermd raam (10 cm)

Let op: Deze waarden zijn gemeten onder laboratoriumomstandigheden. Resultaten kunnen variëren in andere situaties; lees onze garantie .

versie 2: 20cm dikke 2 laags folie
(lage frequentiebereik)

De 9750 versie 2 is gemaakt voor bijvoorbeeld MRI-kamers in het lage frequentiebereik van 100 dB a 300 MHz. Het raam is 20cm dik en bevat 2 lagen folie.

9750 Meerlaags afgeschermd raam (20cm)

Let op: Deze waarden zijn gemeten onder laboratoriumomstandigheden. Resultaten kunnen variëren in andere situaties; lees onze garantie .

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Meerlaags afgeschermd prestatie raam , vul het onderstaande formulier in

Select an option:
1 : Version 1: 10 cm (high frequency)
2 : Version 2: 20 cm (low frequency)
Specify the width in mm including the frame. Max 2000mm.
Specify the height in mm including the frame. Max 1200mm
* Let op: De rode blokken zijn verplicht