Lage frequenties Mu-ferro HD afgeschermde dozen

Afgeschermde dozen speciaal ontworpen voor laagfrequente velden

Voor het afschermen van laagfrequente velden produceren we afgeschermde dozen gemaakt van onze gepatenteerde Mu-ferro HD materiaal.

Mu-ferro HD is een materiaal dat vaak gebruikt word om ervoor te zorgen dat laagfrequente magnetische straling (0Hz – 300KHz) een apparaat niet verlaat, of het kan toegepast worden rondom een gevoelig apparaat of sensor, te voorkomen dat om externe elektromagnetische inmenging de normale activiteiten verstoort.

Deze dozen voor het afschermen van laagfrequente magnetische velden kan gemaakt worden in elke gewenste vorm en aan volgens uw geleverde CAD tekeningen.

Deze dozen kunnen ook uitgerust worden met data-, signaal- of powerline filters om apparaten binnen de doos te leveren of om data communicatie met het apparaat in de doos te hebben.


Afschermprestaties van een 2 mm dik Mu-ferro HD doos

Afschermprestatie grafiek
Afschermprestatie grafiek

Deze waardes zijn gemeten onder laboratorium omstandigheden.
In uw situatie kunnen de resultaten verschillen, lees dus onze Garantie.


Mu-ferro HD | Magnetische afschermingsdoos naar de klant zijn tekening
Mu-ferro HD | Magnetische afschermingsdoos naar de klant zijn tekening

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Lage frequentie afgeschermde boxen , vul het onderstaande formulier in

Acceptabele bestand extensies (bij voorkeur PDF)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip