low-frequency-magnetic-shielded-boxes

Lage frequenties Mu-ferro HD afgeschermde doxen

Afgeschermde boxen speciaal ontworpen voor laagfrequente velden

Voor het afschermen van laagfrequente velden produceren we afgeschermde dozen gemaakt van onze gepatenteerde Mu-ferro HD materiaal.

Mu-ferro HD is een materiaal dat vaak gebruikt word om ervoor te zorgen dat laagfrequente magnetische straling (0Hz – 300KHz) een apparaat niet verlaat, of het kan toegepast worden rondom een gevoelig apparaat of sensor, te voorkomen dat om externe elektromagnetische inmenging de normale activiteiten verstoort.

Deze boxen voor het afschermen van laagfrequente magnetische velden kan gemaakt worden in elke gewenste vorm en aan volgens uw geleverde CAD tekeningen.

Deze boxen kunnen ook uitgerust worden met data-, signaal- of powerline filters om apparaten binnen de doos te leveren of om data communicatie met het apparaat in de doos te hebben.

Order voorbeeld

Wanneer u wilt bestellen geef het onderdeelnummer op als volgt of verstuur uw tekening naar [email protected].

Afschermprestaties van een 2 mm dik Mu-ferro HD dox

low-frequency-magnetic-shielded-boxes-graph

Deze waardes zijn gemeten onder laboratorium omstandigheden. 
In uw situatie kunnen de resultaten verschillen, lees dus onze Garantie.

Opmerking: voor dit product zijn geen gratis monsters beschikbaar

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Lage frequentie afgeschermde boxen , vul het onderstaande formulier in

Geaccepteerde bestandsextensies (bij voorkeur PDF)
.ai, .bmp, .cad, .doc, .docx, .dwf, .dwg, .dxf, .dxt, .eps, .gif, .icd, .idw, .ipn, .ipt, .jpeg, .jpg, .pdf, .png, .ppt, .pptx, .psd, .rar, .step, .svg, .tif, .tiff, .xls, .xlsx, .zip