High performance kabelinvoer afscherming systeem 4930

Afscherming, aarding en de bevestiging van kabels voor de items in uw afgeschermde behuizing

Kabels van en naar de af te schermen behuizing dienen 360° rondom kontakt te maken met de afschermmantel. (bij kabels zonder afscherming, dient altijd een power- of signal line filters te worden geplaatst, anders werken zij als antenne).


Afgeschermde kabeldoorvoering

Bij grotere aantallen kabels en beperkte inbouwruimte is het zinvol om een doorvoering te gebruiken. Voedings- en signaalkabels, maar ook waterleidingen en waveguides kunnen hierin worden ondergebracht. De elektrisch geleidende rubber blokken maken goed kontakt met electronica behuizing en de kabelmantels.


Opties

  • Ook leverbaar in brandwerende, gas- of waterdichte uitvoering.
  • De afscherming kabelinvoer systeem kan met extra dummy gaten op de binnenplaat en beryllium koper contactplaat. De buitenste plaat blijft gesloten te houden afscherming prestaties hoog. U kunt meer kabels later toe te voegen door het boren van een gat in de buiten plaat. We zullen de positie van de dummy gaten op de buitenplaat vooraf markeren.

Voordelen

  • Dit systeem stelt u in staat om veel kabels in een kleine ruimte in te brengen zonder de individuele gebruik van (dure) EMC kabelwartels .
  • Mogelijk met kabel diameters van 3 tot 28 mm. Andere diameters op aanvraag.

Bestellen / offerte

Om snel een offerte te krijgen vragen wij u een lijst van kabeldiameters te sturen. Wij maken voor u een prijs voorstel. U kunt uw specificaties en de gewenste omvang van de kabelinvoer plaat beschrijven.

Deze High performance afschermingskabels entry systeem kan ook worden gemaakt op basis van de tekening van de klant.

Als u een offerte wil voor een high performance kabel afscherming systeem vragen wij u een e -mail te sturen naar [email protected].

High performance shielding cable entry system
High performance afscheidingskabels entry systeem

   De beryllium koper contact plaat met kleine puntige vingers zorgen voor een goed elektrisch contact met de kabel afscherming mantel van de geïmplementeerde kabels
De beryllium koper contact plaat met kleine puntige vingers zorgen voor een goed elektrisch contact met de kabel afscherming mantel van de geïmplementeerde kabels
High performance shielding cable entry system
High performance afscheidingskabels entry systeem

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor High performance Kabelinvoer schild , vul het onderstaande formulier in

Height of the Cable entry shield high performance in mm
Width of the Cable entry shield high performance in mm
Specify the number of cables to be passed through the cable entry shield high performance
Specify the diameter of the cables in mm
* Let op: De rode blokken zijn verplicht