4950 serie - EMI kabelafscherming tie-wrap

Makkelijk te gebruiken tie-wrap oplossing voor kabelafscherming. EMI kabelafscherming tie-wrap systeem wordt gebruikt voor een snelle, betrouwbare en kosteneffectieve RFI/EMI/EMP kabelafscherming eindsluiting.

Holland Shielding Systems BV biedt een eenvoudig te gebruiken tie-wrap oplossing. Deze oplossing is zeer eenvoudig te installeren, omdat er geen gereedschap nodig is. De tie-wrap is gemaakt van plastic en de elektrisch geleidende laag bestaat uit een verende metaaldraad die gemakkelijk bij elkaar kan worden getrokken door aantrekken van de tie-wrap.

4950 serie EMI kabelafscherming tie-wrap zorgt voor een zeer effectieve  afscherming voor elke grootte en het type van backshell design. EMI kabelafscherming tie-wraps hebben met succes hoge schokken, trillingen en thermische cyclus testen doorstaan. In tegenstelling tot andere afscherming systemen. Geen enkel hulpmiddel heeft een snellere schermafsluiting.

4950 serie EMI kabelafscherming tie-wraps bieden een snelle en betrouwbare manier voor kabelafscherming voor kritische toepassingen in vliegtuigen, militaire voertuigen en andere gevoelige elektronische apparatuur.


Om gevoelige apparatuur te beschermen, is 4950 serie EMI kabelafscherming tie-wrap ontworpen om deze voordelen te bieden:

  • Elimineert vrijwel alle RFI/EMI/EMP lekkage paden.
  • Geen gereedschap nodig bij installatie.
  • Zorgt voor een constante spanning onder extreme omgevingsomstandigheden.
  • Klemt gemakkelijk, snel en betrouwbaar, voor zowel grote als kleine diameters.
EMI kabelafscherming tie-wrap
EMI kabelafscherming tie-wrap
EMI kabelafscherming tie-wrap
EMI kabelafscherming tie-wrap

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Kabelafscherming tie-wraps , vul het onderstaande formulier in

Specify the width of the EMI cable-shielding tie-wrap in mm
Specify the length of the EMI cable-shielding tie-wrap in mm
* Let op: De rode blokken zijn verplicht