1505 - Hoogwaardige dubbellaagse PCB-afscherming

Voor toepassingen die een ernstige PCB-afscherming vereisen

Invoering

EMI-schermafdekkingen (afschermende blikken) voor PCB's werden ontwikkeld om slechts bepaalde delen van elektronische apparatuur te beschermen tegen elektromagnetische straling aan de bron, in plaats van alle componenten in de gehele behuizing.

EMI-afschermingblikjes zijn verkrijgbaar in standaardafmetingen of kunnen binnen enkele dagen op maat worden gemaakt.

Of het nu gaat om een ​​klein aantal prototypen of grote productieruns, wij kunnen de precisiecomponenten produceren die u nodig hebt.


Hoogwaardig dubbellaags PCB-schild

Hoogwaardige dubbellaags PCB-schilden bestaande uit twee lagen die samen een zeer solide en dubbelwandig PCB-schild vormen. Het deksel en de afrastering werken in één slag samen, wat resulteert in een zeer strakke sluiting van het deksel rond het hek, wat resulteert in zeer hoge afschermprestaties, ook voor de lagere frequenties.

En erg belangrijk voor toepassingen die afscherming vereisen voor lagere frequenties. De dubbele wand die samen meer body heeft dan een enkelwandig PCB-schild werkt ook beter bij lagere frequenties.


SMD-montage

Het hek is gemonteerd op de printplaat met kleine clips . Alleen het hek is bevestigd aan de PCB. Het deksel / deksel kan over het hek worden geschoven en kan zeer stevig worden bevestigd.

Voor toepassingen waarbij veel beweging en / of trillingen het deksel / deksel kunnen laten loskomen, kan een hek met pinnen die door het deksel gaan, worden geleverd. De pennen kunnen dan worden gevouwen na het plaatsen van het deksel / deksel, zodat het niet loskomt van het hek.


Voordelen

  • Dubbele muur en dus betere afschermprestaties
  • Eenvoudige verwijdering van het deksel voor onderhoud
  • Robuuster ontwerp en daarom geschikt voor zware toepassingen
  • Betere hoeksluiting, wat resulteert in betere afschermprestaties bij de hogere frequenties van vandaag
Hoogwaardige PCB-schilden bestaan ​​uit twee delen. Een hek en een deksel die samen zorgen voor een dubbelwandig en zeer sterk PCB-schild.
Hoogwaardige PCB-schilden bestaan ​​uit twee delen. Een hek en een deksel die samen zorgen voor een dubbelwandig en zeer sterk PCB-schild
Hoogwaardige PCB-schilden kunnen worden geproduceerd met een kap met uitsparingen en een hek met pennen om de kap aan het hek te bevestigen
Hoogwaardige PCB-schilden kunnen worden geproduceerd met een kap met uitsparingen en een hek met pennen om de kap aan het hek te bevestigen

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Clip-on PCB afschermende blikken met deksel , vul het onderstaande formulier in

Select an option:
1505 : High performance double layer PCB shield with "loose" cover
1506 : High performance double layer PCB shield with fixed cover
Length of the shielding in mm
Width of the shielding cover in mm
Height of the shielding cover in mm
* Let op: De rode blokken zijn verplicht