Hoogwaardige SiC piramide absorber 3695

Hoogwaardig siliciumcarbide piramide absorberend materiaal

Hoogwaardig siliciumcarbide piramide-absorberend materiaal is een soort anorganisch gesinterd materiaal, bestand tegen hoog vermogen, veel gebruikt in een sterk absorberende doos en uitgebreide test voor krachtige airborne-antennes, vermogensweerstand niet minder dan 30 kW/m2, eenvoudig te installeren met een metalen T-vormige gleuf op een koude plaat en met hoge betrouwbaarheid.

3695 serie Hoogwaardige SiC piramide absorber
3695 serie Hoogwaardige SiC piramide absorber

Productspecificatie en prestaties

Artikel nummer Dikte mm Gewicht Normale incidentie reflectiviteit max (-dB)  
Kg / m² (4 tot 8 GHz) (8 to 12
GHz)
(12 tot 18.0 GHz) (18 tot 27 GHz) (27 tot 40 GHz)
3695-50 50 40 -20dB -25dB -30dB -35dB -40dB
3695-90 90 60 -30dB -25dB -40dB -40dB -40dB
Deze waarden worden gemeten onder laboratoriumomstandigheden.
In uw situatie kunnen de resultaten afwijken. Lees alstublieft onze garantie
 

* 1 : De S-band maakt deel uit van de microgolfband van het elektromagnetische spectrum. Het wordt gedefinieerd door een IEEE-standaard voor radiogolven met frequenties van 2 tot 4 GHz, waarbij de conventionele grens tussen UHF en SHF op 3,0 GHz wordt overschreden. De S-band wordt gebruikt door weerradar, oppervlakteschipradar en sommige communicatiesatellieten, vooral die gebruikt door NASA om te communiceren met de Space Shuttle en het internationale ruimtestation.

* 2 : de C-band is een naam die wordt gegeven aan bepaalde delen van het elektromagnetische spectrum, inclusief golflengten van microgolven die worden gebruikt voor radiocommunicatie over lange afstanden. De IEEE C-band (4 tot 8 GHz) en de kleine variaties ervan bevatten frequentiebereiken die worden gebruikt voor veel satellietcommunicatie-uitzendingen, sommige WiFi-apparaten, sommige draadloze telefoons en sommige weerradarsystemen. Voor satellietcommunicatie presteren de microgolffrequenties van de C-band beter onder ongunstige weersomstandigheden in vergelijking met de K u- band (12 GHz tot 18 GHz), microgolffrequenties die worden gebruikt door andere communicatiesatellieten. Rain fade - de verzamelnaam voor de negatieve effecten van ongunstige weersomstandigheden op transmissie - is meestal een gevolg van neerslag en vocht in de lucht.

* 3 : De X-band is een segment van het gebied van de microgolfradio van het elektromagnetische spectrum. In sommige gevallen, zoals in de communicatietechniek, is het frequentiebereik van de X-band vrij onbepaald ingesteld op ongeveer 7,0 tot 11,2 gigahertz (GHz). In de radartechniek wordt het frequentiebereik door de IEEE gespecificeerd op 8,0 tot 12,0 GHz.

* 4 : De K u- band is het 12-18 GHz-deel van het elektromagnetische spectrum in het microgolfbereik van frequenties. Dit symbool verwijst naar "K-under" (oorspronkelijk Duits: Kurz-unter), met andere woorden de band direct onder de K-band. In radartoepassingen varieert dit van 12-18 GHz volgens de formele definitie van de naamgeving van de radarfrequentieband in IEEE-norm 521-2002.

K u- band wordt voornamelijk gebruikt voor satellietcommunicatie, met name voor vaste en broadcast-diensten, en voor specifieke toepassingen zoals NASA's Tracking Data Relay Satellite die wordt gebruikt voor zowel de ruimteveer- als de International Space Station (ISS) -communicatie. K u -bandsatellieten worden ook gebruikt voor backhauls en in het bijzonder voor satelliet vanaf afgelegen locaties terug naar de studio van een televisienetwerk voor bewerking en uitzending. De band is opgesplitst in meerdere segmenten die per geografische regio verschillen van de International Telecommunication Union (ITU). NBC was het eerste televisienetwerk dat in 1983 een meerderheid van zijn aangesloten feeds via K u- band uplinkte. Sommige frequenties in deze radioband worden gebruikt voor snelheidsdetectie door wetshandhavingsinstanties, vooral in Europa.

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Hoogwaardige SiC pyramide absorber , vul het onderstaande formulier in

Select an option:
50 : 50 mm
90 : 90 mm
* Let op: De rode blokken zijn verplicht