Hoogwaardig kabelinvoer afscherming systeem 4930

Afscherming, aarding en de bevestiging van kabels voor de items in uw afgeschermde behuizing

Kabels van en naar de af te schermen behuizing dienen 360° rondom contact te maken met de afschermmantel. (bij kabels zonder afscherming, dient altijd een power- of signal line filters te worden geplaatst, anders werken deze kabels als antenne).


Afgeschermde kabelinvoer

Bij grotere aantallen kabels en beperkte inbouwruimte is het zinvol om een doorvoer te gebruiken. Voedings- en signaalkabels, maar ook waterleidingen en waveguides kunnen hierin worden ondergebracht. De elektrisch geleidende rubber blokken maken goed contact met elektronica behuizing en de kabelmantels.


Opties

  • Ook leverbaar in brandwerende, gas- of waterdichte uitvoering.
  • Het kabelinvoer afscherming systeem kan worden gemaakt met extra dummy gaten op de binnenplaat en beryllium koper contactplaat. De buitenste plaat blijft gesloten om afscherming prestaties hoog te houden. U kunt later meer kabels toevoegen door het boren van een gat in de buitenplaat. We zullen de positie van de dummy gaten op de buitenplaat vooraf markeren.

Voordelen

  • Dit systeem stelt u in staat om veel kabels in een kleine ruimte in te brengen zonder gebruik van de individuele (dure) EMC kabelwartels .
  • Mogelijk met kabel diameters van 3 tot 28 mm. Andere diameters op aanvraag.

Bestellen / offerte

Om snel een offerte te krijgen vragen wij u een lijst van kabeldiameters te sturen. Wij maken voor u een prijs voorstel. U kunt uw specificaties en de gewenste omvang van de kabelinvoer plaat beschrijven.

Dit hoogwaardige kabelinvoer afscherming systeem kan ook worden gemaakt op basis van de tekening van de klant.

Als u een offerte wil voor een hoogwaardig kabelinvoer afscherming systeem vragen wij u een e-mail te sturen naar [email protected].

High performance shielding cable entry system
Hoogwaardig kabelinvoer afscherming systeem

   De beryllium koper contact plaat met kleine puntige vingers zorgen voor een goed elektrisch contact met de kabel afscherming mantel van de geïmplementeerde kabels
De beryllium koper contact plaat met kleine puntige vingers zorgen voor een goed elektrisch contact met de kabel afscherming mantel van de geïmplementeerde kabels
High performance shielding cable entry system
Hoogwaardig kabelinvoer afscherming systeem

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Hoogwaardig kabelinvoer schild , vul het onderstaande formulier in

Height of the Cable entry shield high performance in mm
Width of the Cable entry shield high performance in mm
Specify the number of cables to be passed through the Cable entry shield high performance
Specify the diameter of the cables in mm
* Let op: De rode blokken zijn verplicht