Elektrisch geleidende verzilverde koperen coating

Elektrisch geleidende verzilverde kopercoating 3800C

EMI/RFI-afschermingstoepassing voor prototype- en retoucheerwerkzaamheden van kunststof behuizingen/behuizingen

Geleidende verzilverde kopercoating Wordt gebruiksklaar geleverd, is ontworpen om een lage weerstand te bieden bij dunne laagdiktes, en vertoont uitstekende EMI-afscherming en aardingseigenschappen met uitstekende hechting op de meeste kunststoffen en is speciaal geschikt voor behuizingen van elektronische apparatuur. Het vertoont uitstekende afschermende en aardende eigenschappen op lange termijn, terwijl het een esthetisch aangenaam uiterlijk biedt.

De hars wordt handdroog in ca. 5 minuten na applicatie, te verwerken in 10 minuten en bereikt maximale geleidbaarheid binnen 4 tot 16 uur wanneer aan de lucht gedroogd. Het is bedoeld om elektrische interferentie te voorkomen die binnendringt in behuizingen die zijn gemaakt van thermoplasten en andere isolatiematerialen. De coating voorkomt ook de opbouw van statische elektriciteit.

Het wordt aanbevolen om een aardingsverbinding te maken om maximale afschermingsprestaties te bereiken. Een geschikt materiaal hiervoor is Artikelnummer 3201, Koperen afschermingstape die eenvoudig op het gecoate oppervlak kan worden geplakt of kan worden overgespoten met de elektrisch geleidende kopercoating. De coating heeft na het aanbrengen een koperkleurige finish.

Fysieke eigenschappen

Oppervlakteweerstand bij 25 micron (gij) ASTM D257 0,5 ohm/vierkant of minder
Geleidend additief Verzilverd koper
Viscositeit 16 - 18 sec. (zahn beker 2)
Vlampunt -5°C
Soortelijk gewicht 1050 kg / m3
Typische dekking 5 m 2 /kg bij 25 micron (afhankelijk van ondergrond)
Droogtijd: aanraken 5 minuten
Droogtijd: vol 4 tot 16 uur (aan de lucht drogen)
Houdbaarheid 12 maanden

Typische eigenschappen

Bladweerstand: <0,50 /vierkant bij 25 m
demping 75 dB bij 50 µm
Maximale gebruikstemperatuur 95 °C

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Elektrisch geleidende verzilverde koperen coating , vul het onderstaande formulier in

Select an option:
3801C : Aerosol 400 ml
* Let op: De rode blokken zijn verplicht