Ferrieten tegels, flexibele EMI absorbeerplaten, microgolf absorber schuim en piramide absorbers

Selecteer een van de onderstaande producten om door te gaan.


Reflection loss van de verschillende type absorbers

Absorber selectie grafiek

Absorber reflection loss

Let op: deze waarden worden gemeten onder laboratoriumomstandigheden. Resultaten kunnen verschillen in andere situaties. Lees onze garantie.


Absorber selectie grafiek specials

Absorber 2 reflection loss

Let op: deze waarden worden gemeten onder laboratoriumomstandigheden. Resultaten kunnen verschillen in andere situaties. Lees onze garantie.

Ferrieten tegels, flexibele absorbeerplaten en piramide-absorbeerders zijn gemaakt voor het absorberen van elektromagnetische straling. Ferrieten tegels en piramide-absorbeerders worden gebruikt om bijvoorbeeld anechoïsche ruimtes/dozen te creëren. Flexibele absorbeerplaten worden voornamelijk gebruikt om straling bij de bron te absorberen in elektronische behuizingen. Absorberend schuim voor microgolven kan gebruikt worden voor hogere frequenties dan normale afschermingen en ook in combinatie met andere EMI/RFI afschermingen om het bereik in frequenties te vergroten.

Ferrieten absorbeerders

VHF absorbeertegels
3600

VHF ferrieten absorbeertegels zijn de standaardoplossing in de industrie. Ze bieden over het algemeen een uitstekende afscherming ten opzichte van de kosten.

UHF absorbeertegels  3610

De UHF ferrieten tegels bieden een uitstekende elektromagnetische absorptie binnen het ultra-hoge deel van het spectrum. Geschikt voor dozen voor mobiele inspectie en EMC kamers.

Dubbellaagse absorbeertegels 3620

Dubbellaagse ferrieten absorbeertegels zijn ontwerpen voor kleine, anechoïsche EMC kamers om een uitstekende EM- absorptie te verkrijgen van 30MHz tot 2GHz.

Samengestelde piramide-absorbeerder 3630

EM piramide-absorbeerders voor breedband zijn geschikt om kleine, echovrije kamers te maken. De absorptie kan toenemen van 1 GHz tot 18GHz d.m.v. deze absorbeerders.

EMI Flexible absorbeerplaten

EMI Flexible absorbeerplaten 5780

EMI flexibele absorbeerplaten zijn ontwikkeld voor de absorptie van elektromagnetische golven en ruisbeperking. Los EMC problemen op door deze platen te bevestigen aan ruisbronnen.

Hoge prestatie EMI absorbeerplaten 5790

High performance EMI/RFI absorber sheets

High performance EMI flexibele absorbeerplaten zijn ontwikkeld voor de absorptie van EM golven en onderdrukking van ruis. Los EMC problemen op door de platen te bevestigen aan ruisbronnen.

Microgolf absorbeerschuim 3500

Microwave absorber foam for EMI/RFI Shielding

Dit materiaal (conform RoHS normen) is een bedekt open-cellig schuim dat wordt gebruikt als een absorbeerder van microgolven, uitermate geschikt voor toepassingen met frequenties tussen de 1 en 17 GHz.

Breedband samengestelde piramide-absorbeerders

Samengestelde piramide-absorbeerders 3640

Deze breedband absorbeerders zijn de meest gebruikte oplossing voor EMC kamers van 3, 5 en 10 meter grootte.

 

Wilt u...