Shielding for cars (signal jammer)

Signaal jammer afscherming voor auto's

Om de mensen in de auto te beschermen tegen elektromagnetische velden en radiofrequenties

Afscherming voor signaal jammer auto's

Een signaal-jammer auto moet afgeschermd zijn om de inzittenden te beschermen tegen de krachtige elektromagnetische velden en radio frequenties die verspreid en verzonden worden door de jammers bovenop de auto's.

We zijn gespecialiseerd in elektromagnetische afscherming van signaal jammer auto's. Deze afschermingen zijn beschikbaar voor elk model en type auto en kunnen op maat gemaakt worden volgens uw wensen.

Zulke afschermingen worden ook gebruikt door mensen die allergisch zijn voor elektromagnetische straling of om te voorkomen dat computer- en telecommunicatie onderschept kunnen worden.

De afschermingen zijn gemaakt van hoog geleidend, lichtgewicht en ultra-sterk textiel. Typische toepassingen zijn mobiele militaire of forensische activiteiten en persoonlijke bescherming.


Toepassingen

  • Computer en mobiele telefoon forensisch onderzoek
  • Militair of ambassade gebruik
  • Radar-jammer afscherming
  • Elektromagnetische allergie / electrosmog

Afschermprestaties (dB)

Let op: Deze waarden zijn gemeten onder laboratorium omstandigheden. In uw situatie kunnen resultaten afwijken. Lees aub onze garantie.

Gemakkelijk in te passen transparant schild

Vooral voor militaire en ambassade toepassingen ontwikkelen wij een makkelijk in te passen transparant raam.

Dit raam, uitgerust met een heel fijn elektrisch geleidend maas, beschermt de bestuurder van het voertuig van de vele verschillende velden en frequenties verspreid door de antennes op het dak van de auto.

Shielding for cars (signal jammer)
Het monteren van de afscherming voor signaal-jammer auto's wordt gemakkelijk bereikt door middel van zuignappen aan de ramen. De afscherming
die we leveren kan aangepast worden voor uw automerk en -model.

Licht overgang

Doorzichtigheid van maas of mesh vensters is 64,5%. Een gebrek aan beschikbaar licht zou geen reden tot zorg moeten zijn, aangezien de gemiddelde zonnebril minder dan 9% licht door laat.


Vraag een offerte aan

Als je een offerte wilt aanvragen voor een autoafscherming, stuur ons het model en type van de auto en het aantal auto's.


Shielding for cars (signal jammer)
Outside windscreen
Shielding for cars (signal jammer)
Inside of shielded side window

Volledige compartiment auto afscherming

Volledige compartiment auto afscherming

Om uw auto van binnen af te schermen, is er ook een optie om een frame aan de binnenkant van de auto te plaatsen. Deze optie maakt het mogelijk dat er geen straling in of uit de auto kan komen wanneer de passagiers worden vervoegd voor uw reis.

Geleidend textiel zal in het frame worden geklemd, zodat de stof vanuit het frame, autostoel, dak en dashboard van de auto kan worden geplaatst voor optimale afschermprestaties om te voorkomen dat straling in de auto komt.

Transparant gaas wordt bij het voorste raam geplaatst om de zichtbaarheid van de weg te behouden. Gaasvensters worden aan de zijkanten geplaatst. De tent blokkeert ook RF- en microgolfinterferentie en / of emissies.

jammer shielding car interior top view

Voordelen

  • Aanpasbaar frame voor eenvoudige installatie
  • Transparante gaas voor een goede zichtbaarheid
  • Blokkeert interferentie en / of emissies van de magnetron

Let op: de bovenste laag van het afgeschermde folie kan door zuren worden beïnvloed, bijvoorbeeld uit de huid. Om de geleidende laag te beschermen kan je een transparante film aanbrengen of de kleefzijde bovenop gebruiken.

Kleine optische defecten zijn toegestaan in dit product. Mocht u een product wensen dat volledig vrij is van optische defecten, schroom niet om contact op te nemen voor de "superieure geselecteerde kwaliteit". Realiseert u zich wel dat door de extreme voorzichtigheid die nodig is om deze producten te maken ze meerdere malen duurder kunnen zijn.

 

 

Wilt u...