Elektrisch geleidende lijmnaald 3981

De lijmnaald is ideaal voor het aanbrengen van kleine hoeveelheden lijm.
De inhoud bestaat uit elektrisch geleidende zilverlijm.

De lijmnaald is ideaal voor het aanbrengen van kleine hoeveelheden lijm. De inhoud bestaat uit elektrisch geleidende zilverlijm.

Deze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt voor elektrische verbindingen en EMI-afschermingen die zijn opgenomen in computers en telefoons.

De lijm heeft een zeer lage weerstand door 80% puur zilver toe te voegen. Bij het gebruik van deze lijm heb je geen soldeerbout nodig. Het is daarom ideaal om een ​​dunne stroomgeleidingsbaan te tekenen. De lijm kan worden gebruikt op glas, metaal, rubber en bakeliet.

Het is niet geschikt voor geleidende verbindingen waar mechanische spanning optreedt. De zilveren lijm die voor 80% uit puur zilver bestaat, zorgt voor een perfecte stroomgeleiding met een weerstand van minder dan 0,1%. Met deze lijm kunt u oude banen op printplaten vernieuwen. Deze lijm is ook geschikt voor jumpers op de moederborden van verschillende elektronica.

Let op!
Deze lijm heeft geen trekkracht zoals u gewend bent van een lijm.


Uitharding

De droogtijd is 2-4 uur. Deze droogtijd kan worden versneld door verwarming (bijvoorbeeld een föhn). De droogtijd is dan 5-10 minuten. De inhoud is voldoende voor een geleidende verbinding van ongeveer 20 tot 30 cm. De zilveren lijm kan tot 12 maanden na opening worden bewaard. Dit moet gebeuren bij kamertemperatuur in een donkere kamer.

Standaard zit er 0,3 ml lijm in de lijmnaald. De totale inhoud is 1 ml.

Elektrisch geleidende lijmnaald
Elektrisch geleidende lijmnaald

 

Wilt u...

Afbeeldingen

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Elektrisch geleidende lijmnaald , vul het onderstaande formulier in

* Let op: De rode blokken zijn verplicht