EV lading afscherming

EV lading afscherming

EMI/RFI-afschermingsoplossingen voor laadstations voor elektrische voertuigen

Wanneer u een EV-laadstation ontwikkelt, loopt u waarschijnlijk tegen EMC-uitdagingen aan. Pre-compliant testen is een dure aangelegenheid, dus waarom zou u dit niet vooraf voorkomen? Holland Shielding Systems heeft de kennis in huis en ontwikkelde diverse speciale producten voor EV laadstations om onnodige kosten met betrekking tot EMI Shielding te voorkomen.


ev laadstation productvoorbeeld in gebruik laadstation voor elektrische voertuigen EMI/RFI


EMI/RFI afgeschermde ramen

ev afschermende ramen

Onze afschermvensters, displays & transparante afschermfolies zijn nagenoeg helder. Ze schermen radiofrequentiesignalen en microgolfstraling af in een breed frequentiebereik. Of het nu gaat om zeer kleine schermafscherming of enorme afschermvensters van enkele meters tot enkele meters in kooien van Faraday. Wij bieden de transparante EMI-afscherming die u zoekt.

Klik hier voor de productpagina

Clip-on PCB-afschermingssysteem

ev afscherming PCB

Tegenwoordig is EMI-afscherming van een printplaat nogal complex. Je hebt te maken met ruimte, gewicht en degelijkheid. Een effectieve EMI-afscherming moet worden verkregen, maar moet ook voldoen aan bovenstaande specificaties.

Onze PCB-afschermingsexperts werken met u samen van ontwerp, rapid prototyping tot productie. Zelf geautomatiseerd verpakken behoort tot de mogelijkheden.

Klik hier voor de productpagina

Kabelafscherming

EV-afscherming kabelafscherming

De kabelafscherming kan aan één uiteinde of aan beide uiteinden van de kabel worden geaard. U kunt de 4920 serie kabel aardingsklemmen gebruiken. Kabelafscherming kan worden geleverd als kant-en-klare huls, op rollen of als flexibele afschermingsbuis. Het wordt geleverd in doorlopende lengtes, op een haspel of in lengtes gesneden.

Klik hier voor de productpagina

Afschermende pakkingmaterialen

ev afschermende pakkingen

EMI-pakkingen worden geleverd met specifieke afschermingsnormen, maar voor een project dat specifieke behoeften vereist, kunt u contact opnemen met onze EMI/RF-experts.

Klik hier voor de productpagina

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor EV lading afscherming , vul het onderstaande formulier in

* Let op: De rode blokken zijn verplicht