EMI transparante schermen en vensters afschermen

De taak van EMI-afschermende vensters en schermen is om wonderen te verrichten zonder gezien te worden. Dat is precies wat Holland Shielding Systems BV voor transparante afschermingsoplossingen doet. We garanderen u zowel de afschermende prestaties als de lichttransmissie die u nodig heeft.

Wanneer een LCD-scherm, venster of display moet worden afgeschermd voor EMI (elektromagnetische interferentie), zijn transparante afschermingsfolies, films en vensters de ideale oplossing. Holland Shielding Systems BV biedt transparante EMI-venster afschermende films en folies die kunnen worden geleverd met lijm voor eenvoudige installatie op bestaande schermen en ramen. We produceren ook kant-en-klare gescreende ramen die direct in een MRI-ruimte kunnen worden geïnstalleerd, een LCD-scherm in medische apparatuur, een Faraday-kooi of een EMI-afgeschermde elektronische behuizing.

Een van de unieke producten van Holland Shielding Systems BV is onze Mesh-folie uit de 9000 - 9300-serie met een zeer fijn ingegoten metalen gaas. Dit maakt efficiënte productie van dunne en zeer kleine display ramen mogelijk. Ze kunnen tot 1,5 millimeter dun zijn en kunnen in elke denkbare vorm of afmeting worden vervaardigd. Het ingebedde gaas zorgt voor een uitstekende lichttransmissie en ongelooflijk flexibele ontwerpopties voor het eindproduct.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van toepassingen met geïntegreerde afschermvensters voor afscherming van EMI.


Toepassingen

Verdediging

Mesh-folie wordt gebruikt voor defensietoepassingen

Vanwege veiligheidsredenen zijn EMI-afschermende vensters standaard in defensietoepassingen met bijvoorbeeld TEMPEST- of MIL-vereisten.

Medisch

Meshfolie voor medische / medische toepassingen

EMI-afschermende displays worden vaak toegepast in medische toepassingen om elektromagnetische ruis te voorkomen die de gevoelige apparaten beïnvloedt.

Public & Finance

Mesh foil openbare & financiële applicatie

Ter bescherming van de gegevensbescherming passen sommige beeldschermen en monitors die worden gebruikt door overheidsinstanties, financiële instellingen, enz. EMI-afschermende displays toe.

Test & meting

Mesh folie test & meettoepassing

Sommige soorten test- en meetapparatuur vereisen EMI-afschermende beeldvensters om nauwkeurige en betrouwbare gegevens te verkrijgen.


Onthoud

  • Materialen met een hogere afschermprestatie zijn over het algemeen minder transparant.
  • Maak vensters in uw toepassing niet groter dan noodzakelijk. Hoe groter het venster, hoe moeilijker het is om elektromagnetische afscherming te bereiken.

Gemiddelde verzwakking (dB) met verschillende transparante afschermingsmaterialen

Afscherming oplossing Verzwakking (dB)
10 kHz 1 MHz 1 GHz 10 GHz
9000 - 9300 Mesh folie 22 105 70 45
9400 Koper-grid PET-folie 30 MHz ~ 1000 MHz verzwakkingscapaciteit ≥ 30 dB
9600 EMI-afgeschermd glas - 60 38 17
9700 Mesh-folie ramen 22 105 70 45
9800 ESD-folie Niet voor afscherming, maar voor ESD-toepassingen
9900 Transparante afschermfolie - 70 20 -
9910 Transparante afscherming-folie ramen - 70 20 -
Deze waarden worden gemeten onder laboratoriumomstandigheden.
In andere situaties kunnen de resultaten verschillen; lees onze garantie.
Klik op het specifieke product / de oplossing voor meer informatie over de afschermingsprestaties

Wilt u...