EMI-pakkingen met uitsparingen volgens tekening

EMI-pakkingen en EMI / IP-pakkingen met uitsparingen voor eenvoudig buigen rond hoeken

We kunnen al onze EMI-afschermende profielen en pakkingen ( Amucor shield 6800 series , Standard shield 7000 series , Ultra-soft shield 7400 series , EMC / IP pakkingen 7300 series en nog veel meer) in elke gewenste vorm snijden.

Het is bijvoorbeeld mogelijk om kleine happen uit te snijden op posities die u specificeert, zodat de pakking gemakkelijk buigzaam wordt (zie afbeelding rechts). Het is ook mogelijk om vierkantjes of cirkels uit te knippen voor eenvoudige montage of positionering tijdens de montage.

Kleine hapjes uitsnijden kan zelfs worden gedaan in pakkingen met waterafdichting, zonder het zegel te verbreken. Het resultaat is een gemakkelijk te buigen EMI-pakking met waterslot, zodat hoeken eenvoudig kunnen worden gemaakt zonder dat het waterslot wordt onderbroken (IP65).

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden met dit product, neem dan contact met ons op via [email protected]


Vraag een offerte aan

Als u een offerte wilt voor het knippen van een van onze EMI- of EMI / IP-pakkingen in een vorm die u wenst, stuur ons dan een e-mail met een tekening van hoe het profiel moet worden gesneden. Vermeld in uw verzoek de pakkingserie ( Amucor shield 6800 series , Standard shield 7000 series , Ultra-soft shield 7400 series , EMC / IP pakkingen 7300 series of andere types) en de betreffende afmetingen.


Standaard afscherming 7000 serie | Zachte EMI / RFI-afscherming
Standaard afscherming 7000-serie | Zachte EMI / RFI-afschermpakking
Standaard afscherming 7000 serie | Zachte EMI / RFI-afscherming
Uitsparingen in standaard afscherming 7000-serie
Standaard afscherming 7000 serie | Zachte EMI / RFI-afscherming
Uitsparingen in EMC / IP-pakkingen 7300-serie

 

Wilt u...