EMI afdichtingen en EMI / IP afdichtingen met uitsparingen voor eenvoudige buigingen

We hebben de mogelijkheid om al onze EMI afscherming profielen en afdichtingen te bewerken met uitsnijdingen (Amucor shield 6800 series, Standard shield 7000 series, Ultra soft shield 7400 series, EMC/IP Gaskets 7300 series en nog veel meer) in elke gewenste vorm.

Voorbeeld, het is mogelijk kleine hapjes uit te snijden op uw gewenste positie, zodat de pakking makkelijk te buigen is (zie foto rechts). Het is ook mogelijk, bij voorbeeld, vierkanten of cirkels uit te snijden voor eenvoudige montage en positioneren.

Uitsnijden van kleine hapjes is zelfs mogelijk in EMI pakkingen met een water afdichting zonder de waterafdichting te doorbreken. Dit maakt een eenvoudig te buigen EMI pakking met water afdichting, zodat eenvoudig hoeken kunnen worden gemaakt zonder de waterafdichting te doorbreken (ip65).

Als u meer wilt weten over de mogelijkheden dan kunt u kontakt met ons opnemen op [email protected]

Standard shield 7000 serie | Soft EMI/RFI shielding gasket
Standard shield 7000 serie | Soft EMI/RFI shielding gasket
Uitsparingen in Standard shield 7000 series

Standard shield 7000 serie | Soft EMI/RFI shielding gasket
Uitsparingen in EMC/IP Gaskets 7300 series

Offerte aanvragen

Wilt u een offerte voor het snijden van een van onze EMI of EMI/IP afdichtingen in de gewenste vorm stuur dan een e-mail met een tekening van hoe het profiel moet worden gesneden. Vermeld bij uw prijsaanvraag de pakking serie (Amucor shield 6800 series, Standard shield 7000 series, Ultra soft shield 7400 series, EMC/IP Gaskets 7300 series en nog veel meer) en de bijbehorende afmetingen.

Wilt u...