antimicrobieel koper textiel

Antimicrobieel kopertextiel

-

Zo voorkom je verspreiding van het coronavirus

Hier vindt u oplossingen om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Mogelijk heb je contacten in de medische of overheidssector. Geef deze informatie aan hen door en help mee aan preventie. Alternatief: start een bedrijf in deze makkelijk toe te passen onderdelen. We kunnen binnen enkele dagen leveren!

Antimicrobieel kopertextiel heeft een dodende werking voor zowel bacteriën als virussen. Daarom hebben we een assortiment producten ontwikkeld van antibacterieel kopertextiel om het risico op besmetting te beperken. Wist je dat bacteriën op roestvrij staal, plastic en karton dagen tot weken kunnen overleven? Op koper zijn ze binnen 4 uur dood

Sollicitatie

Beperking van de verspreiding van MRSA, coronavirus, SARS en andere bacteriën en virale infecties, evenals de meeste schimmels.

Hoe het werkt

Het antimicrobiële kopertextiel valt de bacteriën op meerdere punten aan. De snelheid waarmee het bacteriën, virussen en schimmels doodt, zorgt ervoor dat ze geen tijd hebben om resistentie te ontwikkelen.

Hoe het antimicrobiële koper de micro-organismen precies doodt, is niet duidelijk. Voorlopig denkt men dat er koperionen vrijkomen. Het kopertextiel vernietigt het celmembraan en veroorzaakt lekkage van essentiële vloeistoffen. Kopertextiel dat de cel binnenkomt, verstoort essentiële processen en enzymen. Uiteindelijk raakt het DNA beschadigd en sterft de cel af.

Productinformatie koperen textielrol

breedte 110cm
Dikte van het materiaal 0,08 mm
gewicht 75 g / m2
Stofdichtheid 230

virus

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Antimicrobieel koperen textiel , vul het onderstaande formulier in

* Let op: De rode blokken zijn verplicht