Antimicrobieel koper

Antimicrobieel koper om bacteriën, virussen en schimmels te doden.

Bron van besmetting

Een grote haard van besmetting vormen veel aangeraakte oppervlakken zoals deurgrepen, duwplaten op deuren, deurknoppen, kranen en bedranden.

Uit onderzoek blijkt dat een "vieze hand" tenminste zeven voorwerpen besmet. De hand hoeft voor het oog niet vies te zijn, gewoon je hand voor je mond houden bij hoesten is al genoeg. Wist u dat 35% van de mensen rondloopt met een poepbacterie op zijn/haar hand? Hier hebben we ons tegen gewapend, weerstand tegen opgebouwd. Tegen het huidige corona-virus hebben we geen weerstand opgebouwd en daarom is het gevaarlijk.

Antimicrobieel koper heeft een dodende werking voor zowel bacteriën als virussen (zie hieronder de historische en wetenschappelijke behandeling). Daarom hebben wij een range aan producten ontwikkeld uit anti-bacterieel koper om zo het risco van besmetting te beperken. Wist u dat bacteriën op roestvrijstaal en kunststof dagen tot weken lang kunnen overleven?

Toepassing

Het beperken van de verspreiding van MRSA, corona virus, SARS en andere bacteriën en virale besmettingen, alsmede de meeste schimmels.

Gebruikers

VvE voor particulieren, liften en deurknoppen, ziekenhuizen, openbaar vervoer, verzorgingshuizen etc.

Hoe het werkt

Het antimicrobieel koper valt de bacteriën op meerdere punten aan. De snelheid waarmee het bacteriën, virussen en schimmels doodt, zorgt ervoor dat ze geen tijd hebben om resistentie te ontwikkelen.

Hoe het antimicrobieel koper de micro-organismen precies doodt is niet duidelijk. Voor nu wordt gedacht dat koperionen vrijkomen (bijvoorbeeld via een liftknop of een deurklink). Deze koperionen vernietigen het celmembraan, wat lekkage van essentiële vloeistoffen veroorzaakt. Koperionen die de cel binnenkomen, verstoren essentiële processen en enzymen. Uiteindelijk raakt het DNA beschadigd en sterft de cel.

Eigenschap Opties
Vorm Vierkant/Rond
Min diameter 12 mm
Max diameter 30 mm
Symbool Ja/Nee
Let op: wanneer u symbolen nodig heeft, zet dan in de aanvraag welke symbolen.

Wanneer u een aanvraag stuurt naar [email protected], geef dan aan:

  • De gewenste vorm, vierkant of rond.
  • Diameter (min 12 mm, max 30)
  • Symbool, bijv. deuren open/dicht, alarm etc.
  • Verdiepingnummer en aantal

 


Producten:

Liftknopjes in allerlei maten, vierkant, rond, speciale vorm (pijl) etc. 12, 13, 14 tot 30 mm. Lift button set 10 pieces

 

Liftknopjes kunnen ook worden gemaakt met verdiepingnummers, deuren openen/sluiten symbool etc. Lift button set with symbol/number, verpakking per 5 stuks. Bij bestellen aangeven: diameter en verdiepingsnummers/symbolen

virus

elevator button copper

elevator button copper

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Antimicrobieel koper , vul het onderstaande formulier in

* Let op: De rode blokken zijn verplicht