Afgeschermde pakking materiaal & oplossingen

Omdat werkfrequenties vergroten en apparaten steeds complexer worden, kunnen zij gevoeliger zijn voor elektromagnetische interferentie (EMI). Vanwege dit hebben onze ingenieurs vandaag de dag toenemende uitdagingen. EMI afschermingen worden vaak toegepast in een ontwerp om een component of gedeelte van een apparaat te isoleren van een ander component. Om een betrouwbare en robuuste elektrische afdichting te garanderen, wordt een EMI afscherming pakking vaak toegepast tussen de afscherming en de behuizing van het apparaat. Bij Holland Shielding Systems BV, zorgen we ervoor dat de EMI en EMC / IP-afdichtingen waar de meeste vraag naar is, altijd uit voorraad leverbaar zijn. Onze EMI- & EMC / IP-afscherming en aarding pakkingen bieden  een oplossingen aan een breed scala van toepassing, de behoeften en de uitdagingen waar ontwerpers mee geconfronteerd worden. Door ons uitgebreide machines zijn we in staat om elke vorm en type pakking te produceren.

EMI afdichtingen

EMI afschermende pakkingen (EMI shielding gaskets) zijn er in vele vormen, maten en materialen. Voor iedere toepassingen is er weer een ander type EMI shielding gasket geschikt. Bovendien is het ook belangrijk hoe hoog de reductie / verzwakking van electromagnetisch signalen moet zijn.

EMI/IP afdichtingen

In deze productgroep vindt u EMI shielding afdichtingen die ook goede waterafdichting eigenschappen hebben. Afgekort worden deze pakkingen EMI/IP pakkingen genoemd.

Fingerstrips

New FREE engineering manual

Reservation in 5 sec.

Make a reservation for our new 300+ pages engineering manual coming next month

New EMC engineering manual