Afgeschermde pakking materiaal & oplossingen

Omdat werkfrequenties vergroten en apparaten steeds complexer worden, kunnen zij gevoeliger zijn voor elektromagnetische interferentie (EMI). Vanwege dit hebben onze ingenieurs vandaag de dag toenemende uitdagingen. EMI afschermingen worden vaak toegepast in een ontwerp om een component of gedeelte van een apparaat te isoleren van een ander component.Om een betrouwbare en robuuste elektrische afdichting te garanderen, wordt een EMI afscherming pakking vaak toegepast tussen de afscherming en de behuizing van het apparaat. Bij Holland Shielding Systems BV, zorgen we ervoor dat de EMI en EMC / IP-afdichtingen waar de meeste vraag naar is, altijd uit voorraad leverbaar zijn. Onze EMI- & EMC / IP-afscherming en aarding pakkingen bieden een oplossingen aan een breed scala van toepassing, de behoeften en de uitdagingen waar ontwerpers mee geconfronteerd worden. Door ons uitgebreide machines zijn we in staat om elke vorm en type pakking te produceren.

EMI afschermende pakkingen

Verschillende EMI afschermende pakkingen in alle vormen en maten. Gemaakt van de beste materialen voor het afschermen van electromagnetische signalen.

EMI/IP afdichtingen

In deze productgroep vindt u EMI shielding afdichtingen die ook goede waterafdichting eigenschappen hebben. Afgekort worden deze pakkingen EMI/IP pakkingen genoemd.

Fingerstrips