HF-straling afgeschermde hoeden RF-bescherming geleidende fedora-hoed van textielstof

HF-straling afgeschermde hoeden

 

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat EHS-mensen (elektromagnetisch overgevoelige mensen) steeds meer last hebben van de toenemende niveaus van elektromagnetische frequenties. EHS-mensen voelen deze voelbare hoge frequenties vaak in hun hoofd. Speciaal voor deze mensen hebben we HF-afgeschermde hoeden ontwikkeld.

Deze lichtgewicht afgeschermde hoeden beschermen je hoofd betrouwbaar tegen HF-straling (mobiele telefoon, Wifi, TETRA, LTE) en fungeren tegelijkertijd als een prachtige modieuze zonwering. Kan het beste buiten, in de auto of tijdens het rijden met het openbaar vervoer worden gedragen vanwege straling die meestal diagonaal van bovenaf of horizontaal komt.

Het bovenmateriaal is zwart. De voering is gemaakt van grijze elektromagnetische afschermende stof (geleidend textiel) bedekt met zwart niet-geleidend textiel. De afschermende stof is tot aan het uiteinde van de rand vastgenaaid. Hierdoor is de afscherming optimaal en is het afschermingsmateriaal niet zichtbaar.

Onderzoek brengt RF-straling in verband met gedrags- en cellulaire stoornissen. Veel mensen kunnen de verschillen in de niveaus van "geestruis" van RF-straling daadwerkelijk voelen. Geef je hersenen een rustige plek zonder interferentie met je mentale processen door RF-straling.

Een uitkering

  • Schermt RF af van wifi, mobiele telefoons, slimme meters 25-40 dB.
  • Unieke radiofrequentie-afschermende stof in voering
  • Ziet eruit en draagt als een normale hoed
  • Beschermt bedekt gebied tegen microgolfstraling
  • Gemaakt in Nederland

Optioneel verkrijgbaar

Heb je zelf een favoriete hoed, dan is het mogelijk om deze naar ons op te sturen en te upgraden met afscherming tegen HF-straling. Stuur vooraf een e-mail om een offerte aan te vragen.


Merk op:

Voor dit product zijn geen gratis samples beschikbaar

 


Versies

HF-straling Afgeschermde Hoeden RF-bescherming geleidende hoed van textielstof

bucket hoed

HF-straling Afgeschermde hoeden Fedora hoed met RF-bescherming geleidend textiel

fedora hoed

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Shielded hats , vul het onderstaande formulier in

Select an option:
Select an option:
Bucket : Black colored bucket hat
Fedora : Black colored fedora hat
* Let op: De rode blokken zijn verplicht