HF-radiation-shielded-hats

HF-straling Afgeschermde Hoeden

 

De laatste jaren merken we dat EHS-mensen (elektromagnetisch overgevoelige mensen) steeds meer last hebben van de toenemende niveaus van elektromagnetische frequenties. EHS-mensen voelen deze gevoelige hoge frequenties vaak in hun hoofd. Speciaal voor deze mensen hebben we HF afgeschermde hoeden ontwikkeld.

Deze lichtgewicht afgeschermde hoeden beschermen je hoofd betrouwbaar tegen HF-straling (mobiele telefoon, Wifi, TETRA, LTE) en fungeren tegelijkertijd als een prachtige modieuze zonwering. Het best gedragen buiten, in de auto of tijdens het rijden met het openbaar vervoer vanwege straling die meestal diagonaal van bovenaf of horizontaal komt.

Het bovenmateriaal is gemaakt van zwart textiel. De voering is gemaakt van grijze elektromagnetische afschermende stof (geleidend textiel) bedekt met zwart niet-geleidend textiel. De afschermingsstof is tot aan het einde van de rand genaaid. Hierdoor is de afscherming optimaal en is het afschermingsmateriaal niet zichtbaar.

Onderzoek koppelt RF-straling aan gedrags- en cellulaire stoornissen. Veel mensen kunnen de verschillen in de niveaus van "geestruis" van RF-straling daadwerkelijk voelen. Geef je hersenen een rustige plek zonder interferentie met je mentale processen door RF-straling.

Voordelen

  • Beschermt RF tegen wifi, mobiele telefoons, slimme meters 25-40 dB.
  • Unieke radiofrequentie-afschermende stof in voering
  • Ziet eruit en draagt als een normale hoed
  • Beschermt het overdekte gebied tegen microgolfstraling
  • Gemaakt in Nederland

Optioneel verkrijgbaar

Heeft u zelf een favoriete hoed, dan is het mogelijk deze naar ons op te sturen en te upgraden met afscherming tegen HF-straling. Stuur vooraf een e-mail om een offerte aan te vragen.


Kennisgeving:

Voor dit product zijn geen gratis samples beschikbaar

 

 

Wilt u...

Om een prijsaanvraag binnen 24 uur te krijgen voor Shielded hats , vul het onderstaande formulier in

Select an option:
Black : Black colored shielded hat
* Let op: De rode blokken zijn verplicht