Om een kunststof behuizing EMC af te schermen zijn er onder andere de volgende oplossingen
Plastic housing

Conductive coating

Metal sputtering

Conductive plastic

Conductive coatings

 

Metal sputtering

 

Conductive plastics

 

Shielding foil

Galvanic or chemical treatment

Selective metallization

Shielding foil Galvanic or chemical treatment Selective metallization

Welk systeem is voor u het beste?

  1. Dit hangt af van de hoeveelheden van de partij en het jaarlijkse volume;
  2. Maat en vorm van het af te schermen product, stuurt uw tekening;
  3. De aanvaardbare levertijd;
  4. Heeft u masking nodig / een selectieve coating.

Wilt u kosteloos advies? Zend uw tekening via e-mail (info@hollandshielding.com) of per fax 078 -6149585. We zullen u binnen enkele uren een antwoord geven.

Tip: gebruik nooit silicone anti-backing het is namelijk niet mogelijk om dit te verwijderen. Beter zijn de lossingmiddelen op basis van vet/olie , die kunnen in ons cleaning/degreasing proces verwijderd worden . Informeer alstublieft uw spuitgieter!

Algemeen gesproken:

Voor grote hoeveelheden, meer dan 5000, is metallisatie meestal een betere oplossing. Voor dit proces hebben wij, omdat het vacuüm gebeurt, een jig nodig, die het onderdeel vast houdt en tevens gedeeltelijk maskeert (om bijvoorbeeld voor kortsluiting te voorkomen). Jigs worden in onze machinefabriek geproduceerd, ze moeten heel nauwkeurig ontworpen en gebouwd worden. Dit zal enkele weken in beslag nemen. Grotere afmetingen dan 500 mm zullen het proces van het metalliseren duurder maken meestal worden die gespoten met geleidende verven.

Wanneer u heel snel producten nodig heeft en de serie is klein (tot enkele honderden), is het beter om een geleidende laag in de vorm van verf (conductive coating) te gebruiken, die door ons aangebracht kan worden (of door u wanneer u de juiste uitrusting heeft).

Wanneer de geometrie van het product eenvoudig is, is het mogelijk om met een folie of zelfs een textielproduct het apparaat af te schermen. Dit is ook een goede methode om alleen die de gevoelige onderdelen van uw product emi af te dichten. De tooling is relatief goedkoop omdat het met een stansmes of m.b.v. een lasercut machine wordt geproduceerd.

Wanneer de delen klein zijn (tot 100 mm ) en hoge mechanische eigenschappen niet vereist zijn, dan kan een geleidend plastic gebruikt worden. Het beste is in dit geval samen met uw spuitgieter en ons de best mogelijke oplossing te vinden.

Met een galvanische of chemicale behandeling (voor kleine delen en grote hoeveelheden) is, algemeen gesproken, een selectieve coating niet mogelijk. Zowel de binnen als buitenkant wordt behandeld.

Plastic Housing Holland Shielding Systems BV Plastic Housing Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 4.6/5 based on 5 customer reviews
In stock
48.00 48.00 48.00 EUR
48.00 48.00 48.00 Retail EA EUR
1 Plastic Housing Holland Shielding Systems BV
Product description: Plastic Housing

Holland Shielding Systems BV

Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems BV

Worldwide leading manufacturer of EMC (electromagnetic compatibility), EMI (electromagnetic interference) and RFI(radio frequency interference) shielding solutions. Our EMC/EMI specialists will work together with you from the design phase through final production.

Open: Monday-Friday 7am-12pm

Phone: 0031782049000

Fax: 0031782049008

Paypal, credit card, iDEAL, Cash, Wire transfer From €48
Jacobus Lipsweg 124, 3316BP, Dordrecht, ZH, NL
Rated 4.9/5 based on 346 customer reviews

Wilt u ...