Alle Holland Shielding Systems BV producten worden continu gecheckt tijdens het productieproces. Daardoor kunnen al onze producten gezien worden als hoogwaardige kwaliteitsproducten zonder productiefouten.

De technische gegevens van onze producten zijn gebaseerd op grondig onderzoek en zouden alleen moeten worden beschouwd als richtlijnen voor de verschillende toepassingen. Vanwege het grote scala aan producten en de grote verscheidenheid van toepassingen zouden de technische gegevens nooit kunnen worden geïnterpreteerd als een garantie. Het is de verantwoordelijkheid van de koper om te testen of het product voldoet aan de gewenste eisen.

In het geval dat er, tegen de verwachting in, toch fouten in onze producten worden ontdekt, zal Holland Shielding Systems dit nalopen en deze producten zo snel mogelijk vervangen. Holland Shielding Systems is niet aansprakelijk voor de eventuele vertraging die hierdoor opgelopen kan worden.

 

Garantie| Holland Shielding Systems BV Garantie| Holland Shielding Systems BV Holland Shielding Systems B.V. Holland Shielding Systems B.V.
Rated 5/5 based on 10 customer reviews
In stock
Product description: Garantie | Holland Shielding Systems BV

Metingen op locatie

Afgeschermde racks

1500

Clip-on PCB shielding system

Hoe kunt u bestellen